tabs-van-eijken-bunnik-contactlenzen

Contactlenzen voor alle situaties

Van Eijken Optiek in Bunnik heeft naast brillen en zonnebrillen ook contactlenzen in allerlei soorten en maten. Daglenzen, nachtlenzen, maandlenzen, tweeweekse lenzen en harde lenzen behoren bij ons tot de mogelijkheden en ook voor maatwerklenzen kunt u bij ons terecht. 

Ons assortiment

In onze winkel vindt u contactlenzen van verschillende merken. Zo hebben we onder andere de zachte Indivisuals en de vormstabiele Conform lenzen die we perfect voor u op maat kunnen maken voor optimaal comfort. Ook hebben we lenzenvloeistof voor reinigen, bewaren en inzetten. Uiteraard vertellen we u graag welk onderhoudssysteem het best past bij uw contactlenzen. 

Contactlenzen_VanEijken_Naast-1

Beginnen met lenzen

Als u geïnteresseerd bent in de mogelijkheden om wellicht zelf lenzen te gaan dragen, dan inventariseren we in een introductiegesprek eerst uw wensen. Ook voeren we enkele onderzoeken uit om te zien of uw ogen geschikt zijn voor het dragen van contactlenzen. Uiteindelijk leveren uw wensen en de mogelijkheden voor uw ogen samen het totaalplaatje dat nodig is om u een eerlijk advies te kunnen geven. Vaak kunt u zelfs een periode testen of het iets voor u is door middel van paslenzen.

Controles

Als u lenzen draagt, is het is belangrijk om eens in het halfjaar te laten controleren of uw ogen nog gezond zijn en of de lenzen nog passen bij uw behoeftes. Zo kunt u ook in de toekomst blijven genieten van veilig en comfortabel lensdragen.  

Contactlenzen met de beste oogzorg

Bij contactlenzen is het belangrijk op meer te letten dan op een aantrekkelijke prijs alleen. Bij ons krijgen uw ogen de juiste oogzorg, zodat infecties en andere ongemakken tot een minimum beperkt kunnen worden. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van contactlenzen? Kom eens langs bij Van Eijken optiek in De Bilt, we nemen graag de opties met u door!

Kom langsTop